Slippe følelser fri - Mixtape 2016
Her kan du lese om min utgivelse fra Desember 2016

Dette albumet er laget i stua til kjellerleiligheten jeg hadde i Stavanger. Bare det at mikrofonen koster 1400,- og lydkortet 1000,- og ingenting er gjort proft, er ganske stilig. Låta "Du og mæ" ble spillt inn i Homborsund da vi brukte en vase som mikrofonstativ og resten av sangene med Celine Lunder er spillt inn på en gammel bærbar pc som absolutt ikke ville samarbeide. Låtene mikset jeg selv da jeg kom hjem.

Låtene sammen med RazAnt, Tripple D, Bvg og Alexis er laget over skype der vi sendte filer frem og tilbake. Det er utrolig hva man kan få til på et lavt budsjett hvis mann bare elsker det enn holder på med :)

1# Musikkmaler (Feat. Tripple D & BvG)
En låt som beskriver hvordan det er å lage musikk som i seg selv er en hard og tung kunst men som igjen er verdt alt strevet. «Jeg vil aldri bli en mislykket artist for musikk kan ikke selges for no pris» God happyfeeling over hele låta.
Introdusering for mixtapen fra sjefen selv Teodor/Tittentei

2# Kjenner smerten
En låt som beskriver følelsen av hvor tungt det er å miste de vi er glad i. Inspirert av min bestekamerat Glenn , hans lillebror Joachim storesøster Linn , og deres familie som har mistet både mor og far. Samtidig et siste farvel til min storebror og pappa og alle andre som har mistet de vi er glad i og som nå har forlatt verden.

3# La ho gå (Feat. The Black Sheef)
Inspirert av låta «Runaround Sue». En pop/rock Grease good feeling over det hele. Her har jeg fått hjelp av min fantastiske husvert og bestekamerat i Stavanger. True lovestory.

4# Gjør det vi må (Feat. Razant)
En litt tyngre HipHop/Reggae låt basert på arbeidet ifra starten av hiphop karieeren og fram til nå. Den handler om å ikke gi opp i musikken uansett motgang.

5# Psykologtimen (Feat. Alexis Sandberg)
Låta er dedikert til min mamma Marianne som har klart seg Alene med 6 barn der også et av barna var hjerneskadet fra fødsel av. Dårlig økonomi, ulydige barn og tap av sønn er bare en del av en stor byrde.

6# Slippe følelser fri (Feat. Céline Lunder)
Hovedlåta til mixtapen, alle sangene er hovedbasert på å slippe følelser fri i musikken. Glede, godhet, takknemlighet, savn, smerte, sinne og frustrasjon.

7# Bare så du vet (Feat. Tripple D)
En aggresiv hard låt basert på fortidens opplevelser som har gjort oss sterkere
skrevet vinteren 2015.

8# Du og mæ (Feat. Céline Lunder)
En låt de fleste av oss med litt kjærlighetsdrama kan relatere seg til
Celine Lunder gjør en fantastisk jobb her. Alexis Sandberg er også med å legger vokaler.

9# Vil vi ha det, kan vi ta det (RazAnt Music remix, Berg & Josty)
En remix av RazAnt sin kr.sand hit utført av oss i Rogaland
Sjekk ut orginalen

10# Ved ikke om du finnes (Feat. Céline Lunder)
De fleste menneskers drøm? finne den rette i ditt liv, hvis den finnes..

11# Det går fint
En positiv humoristisk låt produsert en varm sommerdag. Musikkvideoen som hører til kan sjekkes her og er et motsvar til nåtidens skryterapvideoer: https://www.youtube.com/watch?v=PKVlcMizf2I

12# Vi vil lide mens vi sover (Feat. Marthine Bergesen)
Skrevet høsten 2015 som en reaksjon på asylproblematikken i Norge, den kan tolkes både positivt og negativt. Dette er den første politiske låten jeg har skrevet og inneholder en enorm tung skriveteknikk basert på vokalrim. Over 40 timer ligger bak teksten til denne låten.

13# Awesome
Avsluttningslåten som en takk til alle gutta mine, her kunne jeg ramset opp uendelig med navn og til de som ikke er nevnt så gjelder den like mye. Glenn, Daniel, Klikk, Kristian, Dan, Aleksander, Terje, Kim, Eivind, Stig, Simon, Butrint, Kenneth, Karl, Shpresim og Alexander.

Venneklippen er så si famile bare med andre roller.

også en en audio Shoutout til: Kjetil, Tripple D, RazAnt Music, Steinar,Johnny, Eline, Dennis, Dennis, Alexis, Marthine, Berg, John, Joachim,Morgan, Kenneth, Karianne, Jonathan, Alex, Charlotte, Charlotte, Toas ogNikey !